Zakelijke overhemd merken voor ieder beroep

De meeste mannen dragen dagelijks overhemden. Een tijdloos kledingstuk dat altijd perfect is voor zakelijke gelegenheden. In dit artikel zetten we uiteen wat de beste zakelijke overhemd merken zijn. Wat maakt deze merken bijzonder? En waar staat het merk om bekend? Na dit artikel weet jij precies welk merk voor jou het beste is.

Kwaliteit uit Zweden: Eton

Het bijzondere aan de Eton shirt collectie is het feit dat het een van de meest uitgebreide is. Iedere man kan bij Eton terecht. Eton overhemden staan ook bekend om het feit dat ze praktisch strijkvrij zijn. Op huwelijken en speciale gelegenheden zijn er immer heren te vinden die zich kleden met dit merk, aangevuld met een luxe das en een strak gesneden pak. Er zijn weinig merken die zo vertrouwd zijn met het neerzetten van een luxe en complete uitstraling. Een unieke combinatie dat in gezelschappen een mooi modieus beeld neerzet met respect voor de standaarden van weleer.

Circle of Gentlemen: Join the Circle

De klassieke overhemden mode is door Circle of Gentlemen verrijkt met moderne pasvormen en materialen van hoge kwaliteit. Het voegt net wat extra luxe toe aan het huidige overhemden assortiment in Nederland. Doordat de collecties van Circle of Gentlemen grotendeels ook geproduceerd worden in Italië, hebben de fashion items een rijke Italiaanse uitstraling. Het merk produceert ook bedrijfskleding voor hotels en restaurants. Op dit moment heeft Circle of Gentlemen verkooppunten in landen binnen en buiten Europa.

Superfine shirting: Emanuel Berg

Emanuel Berg is een keuze voor stijl en elegantie.  Emanuel Berg staat bekend om de exclusieve kwaliteit. Schitterende overhemden met een perfecte pasvorm. Zelf noemt men dat “Superfine Shirting”. Emanuel Berg werkt alleen met stoffen van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast worden de overhemden met de allerfijnste garen ter wereld geproduceerd. Met recht kunnen de Emanuel Berg overhemden “the finest shirt in the world” genoemd worden.

Profuomo Sky Blue

Profuomo Sky Blue wordt geproduceerd op basis van de allerbeste Italiaanse stoffen en weverijen, waaronder Albini, Thomas Mason & Canclini. Sky Bue wordt geproduceerd in de allerbeste ateliers in Europa. Typische originele procedures en kennis van oudsher wordt ingezet om de kwaliteit van Profuomo Sky Blue te garanderen. Profuomo Sky Blue wordt geproduceerd met echt liefde voor het vak in ateliers waar aandacht en kwaliteit centraal staat. Sky Blue staat voor kwaliteit en vakmanschap.

John Miller

John Miller shirts kenmerken zich door enorm hoge kwaliteit en luxe uitstraling. John Miller overhemden en blouses worden geproduceerd van de allerbeste stoffen en zijn een verrijking voor de kledingkast van de moderne man. Luxe herenmode en heren overhemden van het merk John Miller dat vroeger bekend stond onder de term ‘Cotonissimo’. John Miller shirts zijn geven een luxe en klassieke toevoeging aan de herenmode.

Meer zakelijke merken

Deze merken zijn een greep uit het totale aanbod merken bij online overhemden specialist Overhemden.com. Uitstekende persoonlijke service staat centraal bij de overhemden specialist. Met meer dan 30 merken en 2000 overhemden kan elke man hier een perfect overhemd vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.