Wat Je Moet Weten Over De Auto Deur Actuator

Een deur actuator is een elektronisch apparaat dat het slot in de passagiersdeur ontgrendelt. Dit apparaat is geprogrammeerd om geactiveerd te worden door een manuele knop, schakelaar of radio signaal. Het wordt meestal aan de binnenkant van de deur geraamte geïnstalleerd en werkt op een duwen-of-trekken principe.

Wanneer je het apparaat installeert wordt je handmatige deurslot verandert in een automatisch slot. Dit apparaat werkt ook als een sleutelloze alarm systeem die je gemakkelijk via een afstandsbediening kunt hanteren.

Om het je gemakkelijk te maken moet je een actuator set vinden dat alle gereedschappen bevat die je nodig hebt om het apparaat te kunnen installeren.

Locatie van het Apparaat

Het apparaat is op de deur van je auto te vinden – onder het slot. In sommige moderne auto’s is het geïntegreerd in je autosysteem, en kun je het dus niet makkelijk vinden.

Het apparaat krijgt zijn stroom van de controle schakelaar. Wanneer het stroom ontvangt, wordt het deurslot geactiveerd en er wordt ook elektromagnetisme gegenereerd. Heeft je actuator een ontwerp met een elektrische motor, dan zijn er een stel tandwielen die de sloten van de deuren van je auto op slot doen en ontgrendelen.

De Actuator installeren

Mocht je auto geen actuator hebben, dan moet je overwegen om er één te installeren. Je kunt beginnen door de stroomschakelaar van het slot en het stroomvenster van het deurpaneel open te wrikken. Je moet dan de deurschakelaar ontkoppelen voordat je de schakelaar terzijde plaatst.

Wanneer je het deurpaneel van de deur verwijdert, moet je het paneel naar boven toe op tillen zodat het boven de deur uit komt. Je moet dan de vensterschakelaar weer verbinden en het venster sluiten. Nadat je het venster hebt gesloten moet je de schakelaar verwijderen.

Dan moet je de krulstaart ontkoppelen van de voet van de stroomschakelaar en de actuator van de deur los schroeven met een stelschroeven. Je moet de actuator op zo een manier draaien dat je in staat bent om de spanjoletsluiting uit het oogje te trekken.

Je moet de actuator handmatig verwijderen en vervangen, en dan een nieuwe actuator op de spanjoletsluiting aansluiten. Tenslotte moet je de nieuwe actuator op de deur schroeven en de krulstaart kabels aansluiten.

Conclusie

We zijn een noodslotenmakerdienst   als u een slotenmaker in Tilburg nodig heeft, bieden wij een grote reeks slotenmakersdiensten aan voor woonhuizen, commercie en automobiele diensten. Ons succes komt voort uit het feit dat we jou op de eerste plek zetten. Om meer over ons te weten, bezoek Slotenmaker.mobi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.